FAQ

Wat is het land van herkomst van het product?

Dat is Peru, een land in Zuid Amerika.

peru

Wat is de samenstelling van deze haarproducten?

De JUMAM haarproducten bevatten krachtige plantenextracten en olien uit het hooggebergte van DE ANDES: brandnetel, basilicum, rozemarijn, waterkers, venushaar, maca, avocado en macadamia. De formules zijn vrij van belastende chemicalien zoals parabenen, sulfaten (SLS/SLES), polyethylene glycol (PEG), alcohol en parfum.

Wat zijn de voordelen van deze natuurlijke haarproducten?

* De Herbal Shampoo gemaakt met een hoge concentratie van brandnetel versterkt de hoofdhuid, bevordert nieuwe haargroei en voorkomt haarverlies. Geschikt voor ieder haartype en voor dagelijks gebruik. Het verzacht jeukende, droge en geirriteerde hoofdhuid en versterkt de haarwortel en haarzakje.

* De Herbal Conditioner bevat brandnetel, macadamia en avocado olien om het haar te voeden, hydrateren en te herstellen. Het werkt als een antioxidant om uw haar en hoofdhuid te beschermen tegen omgevingsverontreiniging (environmental damage).

* De Herbal REPAIR Shampoo 6+ heeft een unieke samenstelling met 6 krachtige plantenextracten: basilicum, rozemarijn, waterkers, venushaar, brandnetel en MACA, rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten om uw haar en hoofdhuid geheel te revitaliseren. Een fantastische oplossing te gebruiken als een spa/wellness behandeling 1-3 keer per week gedurende alle seizoenen.

* De Herbal Haarwortel Lotion met een krachtige brandnetel is een welkome toevoeging en effectieve behandeling om haarverlies te bestrijden en nieuwe haargroei te bevorderen. Na het wassen een kleine hoeveelheid aanbrengen/sprayen en de hoofdhuid zachtjes masseren. Niet uitspoelen.
Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw