HERBAL SHAMPOO, 300ml/10.1oz - 1
  • HERBAL SHAMPOO, 300ml/10.1oz - 1
  • HERBAL SHAMPOO, 300ml/10.1oz - 2
  • HERBAL SHAMPOO, 300ml/10.1oz - 3

HERBAL SHAMPOO, 300ml/10.1oz

€ 9,08
Inclusief belasting *

Een natuurlijke en vernieuwde formule gemaakt van een krachtig brandnetel extract uit het hooggebergte van DE ANDES vrij van sulfaten, parabenen, polyethylene glycol (PEG), alcohol, fragrance/parfum en belastende chemicaliën.

Aantal
TIJDELIJK NIET IN VOORRAAD, ONZE EXCUSES !

 

Veilig Betalen

  Aflevering

Gratis vanaf € 19.00

Een natuurlijke en vernieuwde formule gemaakt van een krachtig brandnetel extract uit het hooggebergte van DE ANDES vrij van sulfaten, parabenen, PEG (polyethylene glycol) , alcohol, fragrance en belastende chemicaliën.
 
Jumam herbal shampoo is geschikt voor ieder haartype en voor dagelijks gebruik. Het versterkt de haarwortel en het haarzakje en stimuleert de bloedcirculatie in de hoofdhuid.

De brandnetel van DE ANDES bevat een hoog percentage aan aminozuren, eiwitten en vitaminen om nieuwe haargroei te bevorderen en haaruitval te voorkomen. Het verzacht de jeukende, droge en geïrriteerde hoofdhuid.

brandnetel

Ingrediënten:
Water, Disodium EDNA, Decyl Glucoside, Lauryl Glucoside, Sodium C 14-16, Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide Mipa, Urtica Dioica Extract (brandnetel), Polyquaterminum -7, Sodium Benzoate 0,22% (en) Gluconolactone (en) Calcium Gluconate, Acrilates Copolymer, Citroenzuur.

HS301
2020-11-03

Je bent misschien ook geïnteresseerd in